Ga direct naar de inhoud.

New construction VB

From 2019 VB will invest in a new sustainable office building with associated atrium and industrial building at the Galgeweg in Naaldwijk (Westland). The current building, at Jogchem van der Houtweg in De Lier, reaches the limits of its capacity and with a view to further growth it has been decided to move.

VB stands for innovation and sustainability. From the new building, where there is room for new ideas, connection and growth, we expect to be able to work even better on a sustainable future, together with our employees, our customers, partners and relations.

The new building will literally have room for collaboration and connection and will be a  place where we can provide our employees a modern, contemporary workplace.

We aim for a completely energy-neutral building. That fits well with our every day business: engineering energy solutions for our customers. With the atrium, an 11-meter-high glass greenhouse construction which connects the office to the company hall, the building also gets a fitting look in conformity with the ‘Westland’ and the greenhouse construction projects that we realize worldwide.

The new building will be visible on the continuation of the A20 from Rotterdam towards Naaldwijk. VB therefore continues to operate from the heart of the global horticulture: Westland.

We expect to be able to realize the first pile in the spring of 2019. The completion of the new building and the actual relocation is expected to take place early 2020.

 

« terug

Bekijk onze vacatures!