Ga direct naar de inhoud.

Het laatste nieuws over Climate

Actueel

Nieuwbouw VB

VB gaat vanaf 2019 investeren in een nieuw duurzaam kantoorpand met bijbehorend atrium en bedrijfshal aan de Galgeweg in Naaldwijk. Het huidige pand, aan de Jogchem van der Houtweg in De Lier, bereikt de grenzen van haar capaciteit en met het oog op verdere groei is besloten te gaan verhuizen. »

VB Group bouwt ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange in Rheinberg, Duitsland

Eind mei is met een symbolische eerst schop in de grond een start gemaakt met de bouw van de nieuwe ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange op de locatie Rheinberg in Duitsland. De kassen- en klimaat bedrijven van VB Group werken hier samen aan de complete bouw van een hypermoderne kas met een oppervlakte van 10.000 m2. »

Nieuwbouw project Kweekvijver 2 door VB Group

VB Group is sinds begin dit jaar actief met de nieuwbouw voor een opkweeklocatie van Plantenkwekerij Vreugdenhil. Het betreft het project ‘Kweekvijver 2’ gelegen aan de Grote Achterweg te Naaldwijk tegenover ‘Kweekvijver 1’. Hier wordt een Venlo kasconstructie van ruim 21.000m2 voorzien van een moderne klimaat installatie gebouwd. »

VB Group verbindt zich aan expertisecentrum

VB Group is sinds kort trotse participant van Demokwekerij Westland, omdat het zich als Westlands bedrijf betrokken voelt bij de toekomst van het Westland en de glastuinbouw. “Een aansprekend expertisecentrum als Demokwekerij Westland en haar nieuwe locatie is een visitekaartje voor de hele sector, dat zich midden in het hart van de Nederlandse glastuinbouw bevindt. Als participant draagt VB graag bij aan de realisatie en instandhouding van dit toonaangevende kenniscentrum.” Aldus Edward Verbakel. »

VB Climate levert verwarmingsinstallatie voor 18 ha. nieuwbouw voor 4Evergreen - update

Paprikaproducent 4Evergreen heeft op 29 november j.l. een nieuwe moderne en duurzame kas in gebruik genomen in Westdorpe, Terneuzen. Teamleiders Filip en Joep hadden de eer om de eerste paprikaplanten te planten in de gloednieuwe kas. »

Edward Verbakel finalist Ondernemersprijs Haaglanden!

Na een kritische voorselectie is Edward Verbakel van VB Group één van de vijf finalisten voor de Ondernemersprijs Haaglanden 2017! Van de 29 genomineerde bedrijven namen acht ondernemers het op woensdagavond 21 september tegen elkaar op. Iedere genomineerde mocht in een pitch van zeven minuten uitleggen waarom hij of zij dé ondernemer is die naar de finale van Ondernemersprijs Haaglanden 2017 door zou moeten gaan. »

Meer dan 360 kilometer leidingwerk voor paprikateler Hoogweg in Luttelgeest

Met een locatie in Nootdorp en meerdere locaties in Marknesse behoort Hoogweg paprika’s tot één van de grootste paprika telers van Nederland. VB Climate, onderdeel van VB Group, levert de complete klimaatinstallatie voor dit project. »

Tomita Japan en VB Group realiseren totaal 7 hectare: Japanse kassen worden steeds groter

Door de beschikbare subsidies, lage rente en goede marktomstandigheden met interessante prijzen voor versproducten, groeit het Japanse areaal high-tech kassen gestaag. VB Group was de afgelopen jaren betrokken bij enkele turnkey projecten en bij de installatie van verwarmings-systemen, samen met onze Japanse partner Tomita Technologies. »

VB Climate levert verwarmingsinstallatie voor 18 ha. nieuwbouw voor 4Evergreen

Drie jaar geleden namen de gebroeders Grootscholte een tomatenkwekerij in de Smidsschorrepolder over, gelegen op een perceel van 26 hectare grond. Het jaar erna kochten ze de laatste beschikbare 42 hectare in deze polder op. Met de nieuwbouw van 18 hectare groeit de Zeeuws-Vlaamse vestiging naar 28 hectare kas, waarmee dit familiebedrijf totaal 80 hectare glastuinbouw verdeeld over zes locaties bezit. De uitbreiding betekent niet alleen vergroting van het areaal, maar is ook bedoeld om de vernieuwing in de sector te realiseren. »

VB Climate als deelnemer van Horticultural Connection, ondertekent convenant voor verbinding met Mexico

Zeven Nederlandse toeleveranciers van de tuinbouwsector, waaronder VB Climate, hebben op 30 mei, de publiek-private samenwerking Horticultural Connection officieel gevormd. Op die dag vond de ondertekening plaats van een convenant tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Economische Zaken, RVO en deze zeven Nederlandse bedrijven. »

Pagina nummers

Bekijk onze vacatures!