Ga direct naar de inhoud.

Het laatste nieuws over VB Greenhouses

Actueel

VB Greenhouse Projects bouwt opnieuw voor Tomita Technologies in Japan

VB Greenhouse Projects, onderdeel van VB Group, heeft opnieuw een kas in opdracht van Tomita Technologies voor Fujitsu, Japan mogen realiseren. Dit nieuwe tuinbouw project heeft een oppervlakte van 19.650 m². Tegen de Venlo kas aan is een werkruimte gerealiseerd die is uitgevoerd met 16 meter tralies om de werkvloer optimaal te kunnen benutten. De werkruimte is voorzien van wit gecoat gehard glas. Om de werkruimte een opvallend mooie uitstraling te geven, is er gekozen voor groen gecoat glas in de gevels. »

VB Group bouwt ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange in Rheinberg, Duitsland

Eind mei is met een symbolische eerst schop in de grond een start gemaakt met de bouw van de nieuwe ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange op de locatie Rheinberg in Duitsland. De kassen- en klimaat bedrijven van VB Group werken hier samen aan de complete bouw van een hypermoderne kas met een oppervlakte van 10.000 m2. »

VB Group realiseert 10 hectare kassenproject voor KDV in Siberië - Rusland

Begin juni is het kassenbedrijf van VB Group gestart met een 10 hectare totaal project in Siberië, nabij de studentenstad Tomsk in Rusland.

De voorbereidingen en materiaal leveringen voor het project zijn inmiddels zo goed als afgerond en de Russische bouwers zijn aan de realisatie op locatie begonnen. Het indrukwekkende kassenproject moet zijn afgerond voor het invallen van de winter, die in Siberië al vroeg begint. »

Nieuwbouw project Kweekvijver 2 door VB Group

VB Group is sinds begin dit jaar actief met de nieuwbouw voor een opkweeklocatie van Plantenkwekerij Vreugdenhil. Het betreft het project ‘Kweekvijver 2’ gelegen aan de Grote Achterweg te Naaldwijk tegenover ‘Kweekvijver 1’. Hier wordt een Venlo kasconstructie van ruim 21.000m2 voorzien van een moderne klimaat installatie gebouwd. »

VB Group verbindt zich aan expertisecentrum

VB Group is sinds kort trotse participant van Demokwekerij Westland, omdat het zich als Westlands bedrijf betrokken voelt bij de toekomst van het Westland en de glastuinbouw. “Een aansprekend expertisecentrum als Demokwekerij Westland en haar nieuwe locatie is een visitekaartje voor de hele sector, dat zich midden in het hart van de Nederlandse glastuinbouw bevindt. Als participant draagt VB graag bij aan de realisatie en instandhouding van dit toonaangevende kenniscentrum.” Aldus Edward Verbakel. »

VB Greenhouses en Green Valley Mexico starten vierde fase kassencomplex

VB Greenhouses, onderdeel van VB Group, is begonnen met de start van de bouw van een vierde fase voor Hydroponic Green Valley in het Noorden van Mexico. Het project is een compleet tuinbouw project voorzien van uitsluitend Nederlandse inbreng en omvat een oppervlakte van 49.200,00 m². Het project zal aan de bestaande kassen worden gebouwd. De totale oppervlakte van dit door VB gerealiseerde project komt hiermee op ruim 200.000 m2, exclusief de in sandwich uitgevoerde verwerkingsruimte van ruim 3.000 m2. »

Edward Verbakel finalist Ondernemersprijs Haaglanden!

Na een kritische voorselectie is Edward Verbakel van VB Group één van de vijf finalisten voor de Ondernemersprijs Haaglanden 2017! Van de 29 genomineerde bedrijven namen acht ondernemers het op woensdagavond 21 september tegen elkaar op. Iedere genomineerde mocht in een pitch van zeven minuten uitleggen waarom hij of zij dé ondernemer is die naar de finale van Ondernemersprijs Haaglanden 2017 door zou moeten gaan. »

VB Greenhouse Projects levert totaal project voor 5 ha. aardbeienteelt voor Haisheng, Xi’An, China

VB Greenhouse Projects, onderdeel van VB Group, is bezig met de laatste werkzaamheden aan een ‘state of the art’ project voor aardbeienteelt voor Haisheng in Xi’An, China. De verwachting is dat dit project in juli 2016 kan worden opgeleverd. »

Nieuwste innovatie van VB Group: hoogwaardige plastic APG (Advanced Poly Greenhouse) kas

VB Group liet op de GreenTech haar nieuwste innovatie zien: de nieuwe hoogwaardige plastic APG-kas. APG staat voor Advanced Poly Greenhouse. De nieuwe kasconstructie heeft de VB Group ontwikkeld in samenwerking met Boal Poly Systems. Het bijzondere aan deze plastic kas is dat deze aluminium goten heeft, het plastic eenvoudig met een herbruikbaar aluminium profiel is vast te zetten en de kas snel gebouwd kan worden. »

VB Group ondertekent contract met KSM Group voor 20 hectare kassen

Zondag 8 mei tekende Aad Verbakel namens één van de VB Group bedrijven een miljoenencontract met KSM Group. Het contract is getekend in het bijzijn van Minister Kamp en de Ambassadeur van Nederland in Iran. Het betreft de bouw van een 20 hectare groot kassencomplex in Iran dat door VB Greenhouse Projects gerealiseerd gaat worden. »

Pagina nummers