Ga direct naar de inhoud.

Actueel

VB gestart met bovengrondse installatie van Trias Westland

Deze maand is VB gestart met de realisatie van de bovengrondse installatie van het geothermieproject Trias Westland. Bij dit project wordt tot een diepte van 2,3 km geboord naar aardwarmte en er worden 26 tuinbouwbedrijven op deze bron aangesloten. »

Nieuwbouw VB

VB gaat vanaf 2019 investeren in een nieuw duurzaam kantoorpand met bijbehorend atrium en bedrijfshal aan de Galgeweg in Naaldwijk. Het huidige pand, aan de Jogchem van der Houtweg in De Lier, bereikt de grenzen van haar capaciteit en met het oog op verdere groei is besloten te gaan verhuizen. »

VB steunt Stichting Eva Demaya

VB geeft financiële steun aan Stichting Eva Demaya. De stichting, die net als VB vanuit Westland opereert, steunt het Eva Demaya Centrum in het Afrikaanse Malawi, dat als doel heeft activiteiten te ontplooien die de lokale bevolking helpen hun levenssituatie te verbeteren. »

VB Greenhouses is op zoek naar een Calculator Kassenbouw!

VB Greenhouses ontwerpt en realiseert wereldwijd moderne hightech tuinbouwcomplexen voorzien van de laatste Nederlandse kassentechniek. Ben je (bouw)technisch onderlegd? Heb je reeds ervaring als calculator in de kassenbouw of een soortgelijke technische omgeving? Vind je het leuk om in een internationale omgeving werkzaam te zijn? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan horen wij graag van jou! »

Aanleg warmtenet voor Geopower Oudcamp, Maasland in opdracht van VB Geo Projects

In opdracht van VB Geo Projects is voor Geopower Oudcamp in Maasland gestart met de aanleg van een warmtenet.


»

VB Projects levert veldverwarming voor fonkelnieuw stadion van Atletico de Madrid

VB Projects heeft dit weekeinde de installatie van de veldverwarming in het fonkelnieuwe Wanda Metropolitano stadion van Atletico de Madrid opgeleverd.

RoyalVerd is de aannemer in dit project voor het speelveld en werkte al eerder samen met VB Projects bij FC Barcelona en nu ook bij dit aansprekende project.
»

VB Projects installeert veldverwarming voor Ajax én Feyenoord

VB Projects verwarmt de velden van de prachtige nieuwe trainingsaccommodatie van Feyenoord én verwarmt een derde veld op het Sportcomplex De Toekomst van Ajax. »

VB Greenhouse Projects bouwt opnieuw voor Tomita Technologies in Japan

VB Greenhouse Projects, onderdeel van VB Group, heeft opnieuw een kas in opdracht van Tomita Technologies voor Fujitsu, Japan mogen realiseren. Dit nieuwe tuinbouw project heeft een oppervlakte van 19.650 m². Tegen de Venlo kas aan is een werkruimte gerealiseerd die is uitgevoerd met 16 meter tralies om de werkvloer optimaal te kunnen benutten. De werkruimte is voorzien van wit gecoat gehard glas. Om de werkruimte een opvallend mooie uitstraling te geven, is er gekozen voor groen gecoat glas in de gevels. »

VB Group bouwt ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange in Rheinberg, Duitsland

Eind mei is met een symbolische eerst schop in de grond een start gemaakt met de bouw van de nieuwe ‘Elite’ kas voor Dümmen Orange op de locatie Rheinberg in Duitsland. De kassen- en klimaat bedrijven van VB Group werken hier samen aan de complete bouw van een hypermoderne kas met een oppervlakte van 10.000 m2. »

VB Group realiseert 10 hectare kassenproject voor KDV in Siberië - Rusland

Begin juni is het kassenbedrijf van VB Group gestart met een 10 hectare totaal project in Siberië, nabij de studentenstad Tomsk in Rusland.

De voorbereidingen en materiaal leveringen voor het project zijn inmiddels zo goed als afgerond en de Russische bouwers zijn aan de realisatie op locatie begonnen. Het indrukwekkende kassenproject moet zijn afgerond voor het invallen van de winter, die in Siberië al vroeg begint. »

Pagina nummers

Bekijk onze vacatures!