Ga direct naar de inhoud.

VB bestaat uit diverse werkmaatschappijen waaronder Greenhouses, Projects en Climate.

Organisatie

VB heeft meerdere specialismen onder één dak

VB bestaat uit diverse werkmaatschappijen waaronder Greenhouses, Projects en Climate. Diverse specialisten op hun eigen terrein, die zelfstandig opereren, maar hun expertise ook regelmatig delen. De basis van VB is de agrosector. Met bijna een halve eeuw ervaring hebben wij de ontwikkeling van de agrotechnologie direct meegemaakt en in veel gevallen zelfs vormgegeven.

VB combineert diverse specialismen. Met Greenhouses zijn wij actief in de realisatie van hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld. Het optimaliseren van groeicondities is het werkterrein van Climate. Projects richt zich weer op innovatieve projecten, zoals de toepassing van geothermie en het realiseren van veldverwarming in diverse nationale en internationale voetbalstadions.

Ontzorgen staat voorop

De activiteiten verschillen, de organisaties niet: slagvaardig, praktisch denkend, met veel oog voor geavanceerde oplossingen. Alle bedrijven van VB staan bekend om hun betrouwbaarheid. Vanaf het eerste advies tot en met de after sales heeft u een partner die u op alle terreinen ontzorgt. Alles in het belang van een maximaal rendement van uw investering.

Interesse in onze diensten, neem gerust contact op:

(* Verplichte velden)
Bekijk onze vacatures!