Ga direct naar de inhoud.

MVO: het is iets wat wij bij VB van huis uit al doen.

MVO

Niet praten over verantwoord ondernemen – gewoon doen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het is iets wat wij bij VB van huis uit al doen. Het zit in onze genen om rekening te houden met de belangen van anderen. En vooral met het belang van een gezond milieu. Daarom zijn we een heel innovatief bedrijf als het gaat om duurzaam zaken doen en passen wij dit bijvoorbeeld toe door geothermie voor de tuinbouw beschikbaar te maken.

Rekening houden met de belangen van anderen -  en dat niet alleen op grote schaal, maar ook in het klein. Onze vers gemalen koffie is niet alleen erg lekker, maar bovendien ook Fairtrade. Hetzelfde geldt voor andere produkten die wij gebruiken, zoals de thee en bananen die wij onze medewerkers aanbieden.

Duurzaam ondernemen is voor ons een kernwaarde. Eén die ons dagelijks denken en doen bepaalt. Van de grondstoffen tot en met het recyclen van materialen. Een voorbeeld? Met de implementatie van een energiemanagementsysteem laten we op ons eigen bedrijf zien dat we effectief werken aan de CO2-uitstoot en een lager energieverbruik. Zo willen we in een jaar tijd op beide fronten 10% besparen.

Duurzame technieken inzetten

Ook onze opdrachtgevers bieden we de mogelijkheid duurzamer te ondernemen. Daarvoor ontwikkelen we systemen die de groeiomstandigheden optimaliseren, met een minimale milieubelasting. En we gaan verder. Met de focus op research and development willen we ook in de toekomst vernieuwende systemen en technologieën lanceren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een breed begrip. Duurzame energie, elektrisch rijden, afval scheiden of bewustzijn creeren onder onze medewerkers. Dit alles is terug te vinden bij een Duurzaam VB!

Interesse in onze diensten, neem gerust contact op:

(* Verplichte velden)
Bekijk onze vacatures!